Udendørs holdturneringen afsluttet - ingen nedrykninger
18. september 2017

DTF´s divisionsturnering er netop afsluttet. Vi undgik nedrykninger.

Inden sæsonen var det frygtet at herreholdene ville rykke ned, da vi havde mistet stort set alle 1.holds spillere af forskellige årsager. Men et par nye spillere kom til og alt så lidt mere lyst ud, da sæsonen blev skudt i gang i maj måned.

Sæsonen er nu afsluttet og holdene har klaret sig "ok uden at være prangende". Det betyder at alle hold har klaret frisag og undgår nedrykning. Dermed er Randers repræsenteret i såvel 1. som 2. division for herrer i 2018 sæsonen.

På damesiden var vi ramt af en del spillere, der enten var udenlands, stoppet, skadet eller forhindret i deltagelse på hold, så inden sæsonen var vi nødsaget til at trække vores divisionshold. Klubben stillede dermed op med 1 Jyllandsseriehold i år.

Indendørs sæsonen står for døren og der er klubben repræsenteret i henholdsvis 1. og 2.division for herrer samt 1.division for damer. Vi krydser fingre for en god indendørs sæson 2017-18.

Randers Løve Apotek
Fru Larsen