Årets Ildsjæl 2017 - Ungdomsudvalget - Tillykke!
25. juni 2017

Årets Ildsjæl 2017 - Ungdomsudvalget!

Et stort tillykke til "Ungdomsudvalget" der blev kåret til "Årets Ildsjæl 2017" i Randers Tennisklub i forbindelse med klubbens fødselsdag lørdag den 24. juni. Prisen uddeles årligt i samarbejde med en af vores hovedsponsorer, Danske Bank.

Formand Lars Elkjær motiverede prisen og overrakte den til et par repræsentanter for udvalget, UU formand Frank Christensen samt UU medlem Jan Brix. Udover dem består udvalget af Tonny Mørup, Lisbeth Kristensen, Irfan Muric og Claus Lindberg.

Tillykke og hermed motivationen for prisen:

”Randers Tennisklub – 122 år!

En klub i god form målt på mange parametre!

Vi leverer fortsat jyske mestre og dermed spillere på allerhøjeste plan herhjemme!

Vi har haft medlemsfremgang 4 år i træk og rundede sidste år 500 medlemmer og er dermed den største klub i Jylland udover Skovbakken som med afstand er den største!

Vi har en sund økonomi! Blandt andet også via et solidt samarbejde med en lang række trofaste, men også nye sponsorer. I den forbindelse er det værd at nævne at Thor leverer drikkevarer ikke bare til dagens fødselsdag, men også til klubbens generalforsamling og standerhejsning! Tak for dette! Løveapoteket – en anden af klubbens hovedsponsorer – har leveret lidt gode gaver til vores U10 deltagere i denne weekend – også en stor tak for det.

Vi har et set-up hvor der er plads til alle – ung såvel som ældre, nybegynder såvel som elitespiller!

Vi er en klub, der fortsat er en af de mest aktive klubber i Vestdanmark – Gudenå Cup, Danske Bank Open, Morgenhår Cup, afdelinger af JM såvel ude som inde, U10 festival i denne weekend samt derudover en lang række interne arrangementer for vores egne medlemmer!

Med andre ord – på mange måder en velfungerende klub – dette blandt andet forankret i en dygtig stab af trænere (Niels, Kim, Filip, Camilla og hjælpetrænere), men ikke mindst en stor skare af frivillige. Om lidt skal vi hylde ”Årets Ildsjæl” som vi kårer i samarbejde med en anden af vores hovedsponsorer, Danske Bank.

Ser man på kåringen af ”Årets Ildsjæl” og kigger på, hvem der er rendt med denne hæder de første 3 år, så har der været taget afsæt i nogle folk som i den grad har været med til at skabe et godt fundament i klubben. Nogle personer som på mange måder har været medvirkende til at vi står med et solidt, godt og meget sundt fundament i klubben. I 2014 – året hvor vi stiftede prisen – blev Niels Rokkjær kåret til Årets Ildsjæl. Træner nu igennem snart 20 år og en institution i Randers Tennisklub. Året efter var det Hanne og Vagn Bundgaard, der fik hæderen og fortjente klapsalver ikke mindst takket være et kæmpe stort arbejde omkring baner, anlæg og forplejning til en lang række af klubbens stævner og aktiviteter. Sidste år var turen så kommet til vores utroligt driftssikre kasserer, Ullits – der jo ikke bare passer på pengene, men også er bagmand for alle vores opslag rundt om i klubben, billeder i vort galleri på hjemmesiden, samt ikke mindst altid er mand for at bidrage med positiv tilgang til enhver opgave og godt humør i klubben overfor både unge som ældre! Med andre ord – en række personer, som på mange måder har bidraget til det gode og solide fundament som vi står på i dag.

I år har vi valgt at tildele prisen ”Årets Ildsjæl” til en gruppe af personer. Personer der alle er med til at sikre at klubben går en lys fremtid i møde – nok ikke garanter for de kommende 122 år, men i hvert fald væsentlige for, hvordan klubbens form er om 5-10 år. Som før nævnt er Randers Tennisklub vært for en lang række arrangementer og stævner – såvel eksterne (som i denne weekend med U10 festival) som interne arrangementer for egne medlemmer. Bare indenfor de her 14 dage kan vi nævne – U10 Festival, Talent og Elitecamp i næste uge, Gudenå Cup for U10 og U12 spillere i weekenden 1.-2. juli og den ”traditionelle” Gudenå Cup i uge 27. Blot lige for at nævne nogle af alle de aktiviteter som denne gruppe af personer er tovholdere og væsentlige aktører bagved.

Det er derfor en stor fornøjelse at kunne uddele prisen som ”Årets Ildsjæl 2017” i Randers Tennisklub til klubbens Ungdomsudvalg – i dag repræsenteret af Frank, Irfan og Jan. Lisbeth og Claus havde desværre ikke mulighed for at være her, da de er afsted til turneringer på Sjælland med deres børn. Men et stort og velfortjent tillykke til alle i udvalget – jeg synes de fortjener en stor hånd.

Hvor man som sagt med kåringen de foregående år måske mere har påskønnet en mangeårig solid indsats for klubben, så er årets tildeling udover at være en anerkendelse af en aktuelt meget stor indsats for ungdomsarbejdet her i klubben, så er det i mindst ligeså høj grad en ”kontrakt” om at ungdomsudvalget fortsat vil bidrage de kommende mange år til udvikling af Randers Tennisklub   Så jeg tænker at vi med et meget fortjent bifald og denne anerkendelse kan motivere forældrene i udvalget til at tage en 5-10 år mere

Så et stort tillykke og lad os give dem en kæmpe hånd!!
Med de ord er der blot tilbage at sige ”tillykke” til Randers Tennisklub med de 122 år. Tillykke til ”Ungdomsudvalget” med kåringen som ”Årets Ildsjæl 2017”.

Klubben er nu vært ved lidt godt til ganen – derudover er der også mulighed for at se nogle glade og dygtige U10 spillere folde sig ud i nogle doubler her fra kl. 14.00.

God fornøjelse her i dag, god weekend og ikke mindst god sommer til jer alle!”

Head
Sandwich Shoppen