Oprykningskamp til Elitedivisionen lørdag den 4. marts
27. februar 2017

Oprykningskamp til Elitedivisionen for herrer – lørdag den 4. marts kl. 12.30!

Vores herrehold i 1.division har præsteret solidt henover året og sluttede sæsonen af med en 5-1 sejr på udebane over Viborg. Holdet har dermed vundet 1.divisionspuljen og skal spille en afgørende kval.kamp til Elitedivisionen mod Fruens Bøge. Denne kamp spilles på hjemmebane lørdag den 4. marts! Så der er AL MULIG GRUND TIL AT KOMME OG BAKKE OP OM HOLDET PÅ LØRDAG!!! Se slutstillingen i rækken her!
Vores 2.divisionsherrer var lidt afbudsramt og havde endnu engang Niels Rokkjær med, der i en alder af 61 år vandt både single og double i 2.division!! Flot indsats af Niels, der viser ”de unge” i starten af 40´erne vejen frem! 2.divisionsholdet vandt afsluttende kamp med 4-2 i Herning og slutter dermed på en flot 3.plads i rækken. Se slutstillingen i rækken her!
På damesiden er sæsonen også gået ganske glimrende. Således har vores 1.hold i 1.divisionsrækken klaret sig flot og er sluttet på en 2.plads i rækken. Sæsonen blev afsluttet med en 3-1 sejr over Kolding. Se slutstillingen i rækken her!
Flot indsats af alle hold – og altså med en chance for oprykning til landets bedste række for vort 1.hold på herresiden. Derfor – kom i hallen på lørdag og støt holdet, der på forhånd er underdogs mod et godt Fruens Bøge hold. Kampen spilles lørdag fra kl. 12.30, med opvarmning fra kl. 12.00! Vi ses!
På billedet ses holdet fra dette års match mod AGF med kampens referee Sammy.
Lou Advokatfirma
Jysk Vin